CURS INTENSIV CAMBRIDGE keynote elementary & pre-intermediate | 11-14 ani

TIP CURS:

  • cursul se adreseaza copiilor cu varsta intre 11 – 14 ani;
  • cunostinte de limba engleza sunt obligatorii- cursurile sunt destinate adolescentilor care au studiat limba engleza si au un nivel de limba engleza A1 pentru K. Elementary si A2 pentru K Pre – Intermediate;

PERIOADE: 18-28 iunie 2019 | 01-12 iulie 2019 | 15-26 iulie 2019

DURATA: 2 saptamani

STRUCTURA: 5 sedinte x 4 ore pe zi (40 ore in total), fiecare saptamana cuprinde 5 sedinte a cate 2 ore;

ORAR: de Luni pana Vineri, interval orar 14:00 – 18:00;

PRET: 940 lei;

INCLUS IN PRET: suport de curs;

LOCATIE: Cursurile se desfasoara la sediul Cambridge Educational, situat in Piata Victoriei pe Strada Grigore Alexandrescu nr. 64, Bucuresti.

ÎNSCRIE-TE ACUM!
Cum este structurat cursul Cambridge KEYNOTE | TED TALKS de la Cambridge Educational ?

Cursul intensiv Cambridge KEYNOTE este structurat în module independente, cu durata de 2 săptămâni in perioadele 18-28 iunie 2019, 01-12 iulie 2019, 15-26 iulie 2019.

Fiecare zi din modul constă în patru ore de curs de limba engleză. Lecțiile se bazează pe manuale speciale de la National Geographic Learning și se concentrează pe dezvoltarea aptitudini de comunicare la un nivel avansat si construirea încrederii cursantilor in propriile forte!

Care sunt beneficiile cursului Cambridge KEYNOTE | TED TALKS de la Cambridge Educational ?
  1. Cursurile Keynote sunt create pentru a îmbunătății cunoștințele de limba și a dezvolta o comunicare eficientă și încrezătoare în limba engleză.
  2. Cursantii vor participa la activități puternic interactive care le oferă contexte din viața reală pentru a folosi engleza;
  3. Cursantii vor dobândi mai multă fluență și acuratețe gramaticală în vorbit și scris, precum și abilitatea de a citi și a înțelege engleza vorbită la un nivel avansat;
  4. Vor beneficia de tehnici de predare moderne, care presupun interactivitate constanta, munca în echipă și în grupuri, jocuri, prezentări de proiecte, alături de ultimele noutăți în materie de tehnologie pentru predarea limbii engleze la clasa;
Cum se desfasoara cursul Cambridge KEYNOTE | TED TALKS de la Cambridge Educational ?

Fiecare curs de engleza intensiv pentru copii se desfasoara timp de 2 saptamani, de Luni pana Vineri , in intervalul orar 14:00 – 18:00, in functie de perioada aleasa.

Cum va inscrieti?

Contactati-ne telefonic la unul dintre numerele de telefon 0724 485 645; 0741 051 262

Pentru completarea documentelor de inscriere sunt necesare:

  • cartea de identitate a parintilor ( tutorilor legali ) cu care se incheie contractul, necesara in vederea emiterii facturii fiscale.
FORMULAR DE INSCRIERE

Prin completarea acestui formular va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul asigurarii comunicarii si a prestarii serviciilor noastre catre dumneavoastra.

IMPORTANT: Pentru a verifica disponibilitatea locurilor in grupe , va rugam sa va adresati receptiei Cambridge Educational inainte de a veni la inscriere!

LOCURILE SUNT LIMITATE!

Va asteptam cu drag, la Cambridge Educational!