CURS INTENSIV CAMBRIDGE keynote intermediate & upper intermediate & advanced | 15-18 ani

TIP CURS:

 • cursul se adreseaza copiilor cu varsta intre 15 – 18 ani;
 • cunostinte de limba engleza sunt obligatorii- cursurile sunt destinate adolescentilor care au studiat limba engleza si au un nivel de limba engleza B1 pentru K. Intermediate, B2 pentru K. Upper Intermediate si C1 pentru K. Advanced;

PERIOADE: 03 – 14 iulie 2023

DURATA: 1-2 săptămâni

STRUCTURA:

 • 10 ședințe x 4 ore pe zi (40 ore în total) – modul de 2 săptămâni
 • 5 ședințe x 4 ore pe zi (20 ore în total) – modul de 1 săptămână

ORAR: de Luni pana Vineri, interval orar 09:00 – 13:00;

PRET: 1.850 lei/modul de 2 săptămâni sau

              925 lei/modul de 1 săptămână

INCLUS IN PRET: suport de curs;

LOCATIE: Cursurile se desfasoara face-to-face la sediul Cambridge Educational, situat in Piata Victoriei pe Strada Grigore Alexandrescu nr. 64, Bucuresti.

DISCOUNT:
5% la achitarea cursului de an 2023-2024 în avans

ÎNSCRIE-TE ACUM!
Cum este structurat cursul Cambridge KEYNOTE | TED TALKS de la Cambridge Educational ?

Cursul KEYNOTE este structurat în module independente, cu durata de 2 săptămâni in perioada 03 – 14 iulie 2023

Fiecare zi din modul constă în patru ore de curs de limba engleză. Lecțiile se bazează pe manuale speciale de la National Geographic Learning și se concentrează pe dezvoltarea aptitudini de comunicare la un nivel avansat si construirea încrederii cursantilor in propriile forte!

Care sunt beneficiile cursului Cambridge KEYNOTE | TED TALKS de la Cambridge Educational ?
 1. Cursurile Keynote sunt create pentru a îmbunătății cunoștințele de limba și a dezvolta o comunicare eficientă și încrezătoare în limba engleză.
 2. Cursantii vor participa la activități puternic interactive care le oferă contexte din viața reală pentru a folosi engleza;
 3. Cursantii vor dobândi mai multă fluență și acuratețe gramaticală în vorbit și scris, precum și abilitatea de a citi și a înțelege engleza vorbită la un nivel avansat;
 4. Vor beneficia de tehnici de predare moderne, care presupun interactivitate constanta, munca în echipă și în grupuri, jocuri, prezentări de proiecte, alături de ultimele noutăți în materie de tehnologie pentru predarea limbii engleze la clasa;
Cum se desfasoara cursul Cambridge KEYNOTE | TED TALKS de la Cambridge Educational ?

Fiecare curs de engleza intensiv pentru adolescenti se desfasoara face-to-face la sediul nostru din Bucuresti , str. Grigore Alexandrescu nr. 64, sector 1, in perioada 03- 14 iulie 2023, in module de 2 săptămâni, de Luni până Vineri, în intervalul orar 09:00-13:00

TERMENI ȘI CONDIȚII:

• Tariful este per cursant;
• Sumele achitate nu se returnează și nu se reportează între clienți;
• Cursantii si candidatii la examenele Cambridge English nu pot schimba optiunea ulterior realizarii formalitatilor de inscriere si plata taxelor aferente;

RETRAGEREA DE LA EXAMEN SI PREGATIREA DE EXAMEN:

În cazul neprezentării la un examen Cambridge English sau la pregatirea de examen, putem rambursa parțial taxa de înscriere pentru motive medicale și integral în cazul decesului unei rude de gradul I. Nu se acordă rambursări pentru orice alte motive.

Pentru a solicita o rambursare, este nevoie să completezi o cerere de retragere la sediul nostru odata cu prezentarea documentelor de plata in original si Adeverinta medicala in original.

Dacă te-ai retras de la examen din motive medicale, este nevoie să prezinti in original un certificat de la un medic specialist care menționează afecțiunea ce te-a împiedicat să susții examenul sau sa participi la pregatirea pentru examen.

Atât cererea, cât și certificatul medical trebuie depuse în termen de 3 zile calendaristice de la data inceperii pregatirii pentru examen sau data examenului.

FORMULAR DE INSCRIERE

  Prin completarea acestui formular va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul asigurarii comunicarii si a prestarii serviciilor noastre catre dumneavoastra.

  IMPORTANT: Pentru a verifica disponibilitatea locurilor in grupe , va rugam sa va adresati receptiei Cambridge Educational inainte de a veni la inscriere!

  LOCURILE SUNT LIMITATE!

  Va asteptam cu drag, la Cambridge Educational!