CURS INTENSIV CAMBRIDGE STORY FUN | 7-11 ani

TIP CURS:

 • cursul se adreseaza copiilor cu varsta intre 7 – 11 ani;
 • cunostinte de baza de limba engleza sunt obligatorii – cursurile sunt destinate copiilor care au studiat cel putin 1 an limba engleza;

PERIOADA: 19 – 30 iunie 2023

DURATA: 1-2 săptămîni

STRUCTURA:

 • 10 ședințe x 4 ore pe zi (40 ore în total) – modul de 2 săptămâni
 • 5 ședințe x 4 ore pe zi (20 ore în total) – modul de 1 săptămână

ORAR: de Luni pana Vineri, interval orar 08:30 – 12:30;

PRET: 1.850 lei/modul de 2 săptămâni sau

              925 lei/modul de 1 săptămână

LOCATIE: Cursurile se desfasoara face-to-face la sediul Cambridge Educational, situat in Piata Victoriei pe Strada Grigore Alexandrescu nr. 64, Bucuresti.

DISCOUNT:
5% la achitarea cursului de an 2023-2024 în avans

ÎNSCRIE-TE ACUM !
Cum este structurat cursul Cambridge STORY FUN de la Cambridge Educational ?

Cursul intensiv Cambridge STORY FUN este structurat în module independente, cu durata de 2 săptămâni in perioada 19 – 30 iunie 2023

Fiecare zi din modul constă în două ore de curs de limba engleză. Lecțiile se bazează pe manuale speciale de la Cambridge University Press și se concentrează pe dezvoltarea unor aptitudini de comunicare de bază si construirea încrederii copiilor!

Care sunt beneficiile cursului Cambridge STORY FUN de la Cambridge Educational ?
 1. Acest curs îți va încuraja copilul să învețe limba engleză de la o vârstă fragedă și îi va forma o atitudine pozitivă față de comunicarea in limba engleza!
 2. Cursantii vor dobândi încredere și interes fiind expusi la limba engleza prin activități distractive care stimulează învățarea acesteia;
 3. Cursul va dezvolta abilități de citire și ascultare care vor completa cunoștintele de scriere și vorbire;
 4. Cursantii își vor îmbunătăți abilitățile de vorbire, ascultare, citire și scriere, devenind mai fluenți și își vor îmbogăți vocabularul și acuratețea în gramatică;
 5. Prin intermediul temelor , cursantii își vor construi strategii de studiu individual in clasă și în afara acesteia;
Cum se desfasoara cursul Cambridge STORY FUN de la Cambridge Educational ?

Fiecare curs de engleza intensiv pentru copii se desfasoara face-to-face la sediul nostru din Bucuresti , str. Grigore Alexandrescu nr. 64, sector 1, în perioada 19- 30 iunie 2023, în module de 2 săptămâni, de Luni până Vineri, în intervalul orar 08:30-12:30.

TERMENI ȘI CONDIȚII:

• Tariful este per cursant;
• Sumele achitate nu se returnează și nu se reportează între clienți;
• Cursantii si candidatii la examenele Cambridge English nu pot schimba optiunea ulterior realizarii formalitatilor de inscriere si plata taxelor aferente;

RETRAGEREA DE LA EXAMEN SI PREGATIREA DE EXAMEN:

În cazul neprezentării la un examen Cambridge English sau la pregatirea de examen, putem rambursa parțial taxa de înscriere pentru motive medicale și integral în cazul decesului unei rude de gradul I. Nu se acordă rambursări pentru orice alte motive.

Pentru a solicita o rambursare, este nevoie să completezi o cerere de retragere la sediul nostru odata cu prezentarea documentelor de plata in original si Adeverinta medicala in original.

Dacă te-ai retras de la examen din motive medicale, este nevoie să prezinti in original un certificat de la un medic specialist care menționează afecțiunea ce te-a împiedicat să susții examenul sau sa participi la pregatirea pentru examen.

Atât cererea, cât și certificatul medical trebuie depuse în termen de 3 zile calendaristice de la data inceperii pregatirii pentru examen sau data examenului.

FORMULAR DE INSCRIERE

  Prin completarea acestui formular va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul asigurarii comunicarii si a prestarii serviciilor noastre catre dumneavoastra.

  IMPORTANT: Pentru a verifica disponibilitatea locurilor in grupe , va rugam sa va adresati receptiei Cambridge Educational inainte de a veni la inscriere!

  LOCURILE SUNT LIMITATE!

  Va asteptam cu drag, la Cambridge Educational!