Cursuri de Pregătire Cambridge CAE

Dacă îți dorești să începi pregătirea pentru un examen internațional de mare complexitate, cum este Cambridge CAE, te îndrumăm sa începi pregătirea din timp!
În cadrul cursului de engleză Cambridge CAE (Cambridge English: Advanced), vei învăța să comunici la un nivel avansat și vei deprinde abilitățile necesare pentru o exprimare fluentă în limba engleză.
Cambridge CAE este certificatul de engleză cel mai popular din România și este recunoscut pe scară largă de către universitățile din străinătate.
Alege cursul potrivit pentru tine în urma unui Test de plasament care va ajuta la o încadrare corectă în grupă și te va orienta către examenul și cursul de pregătire care se vor potrivi cunoștințelor tale.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Care sunt beneficiile cursului Cambridge CAE?

Te îndrumăm să faci primii pași în pregătirea celor 4 secțiuni ale testului CAE: Reading & Use of English, Writing, Listening și Speaking.
Îți observăm permanent activitatea la curs și îți facem sugestii de îmbunătățire.
Organizăm trimestrial teste conform cerințelor examenelor internaționale Cambridge CAE.
Cursul te familiarizează cu formatul și standardele examenelor Cambridge și ai astfel posibilitatea să îți crești considerabil șansele de reușită;
Primești permanent informații necesare de care ai nevoie ca sa înțelegi structura examenelor Cambridge CAE: strategii și tehnici de abordare a exercițiilor, tehnici de redactare a e-mailurilor, a compunerilor, metode de a-ți îmbunătăți comunicarea orală.
Înveți cum să ții cont de criteriile de evaluare Cambridge la toate cele 4 probe, dar mai ales, la probele de speaking și writing.
Afli și exersezi tehnici de citire și ascultare care să te ajute să îți maximizezi scorul la probele de reading și listening.

Care sunt beneficiile examenului Cambridge CAE?

Examenul CAE (Cambridge English: Advanced) echivalează proba de competență lingvistică din cadrul examenului de Bacalaureat și este recunoscut de universități ca: University of Oxford, University of Sydney, University of Idaho, Cardiff University, King’s College London (University of London).
Examenul certifică nivelul de competență lingvistică C1 al Cadrului Comun European pentru limbi străine al Consiliului Europei.

Cum este organizat cursul Cambridge CAE?

Structura cursului:
• 1 ședință de 2 ore și 30 min. / săptămână sau
• 1 ședință de 2 ore și 30 min. / săptămână (SÂMBĂTA)

Perioada de desfășurare: 

11 DECEMBRIE 2023 – 22 IUNIE 2024, respectând vacanțele școlare și zilele declarate sărbători legale;

Locul de desfășurare: în clasă.

TAXA: 3.900 lei
Suma poate fi achitata in 5 tranșe egale: 780 lei/tranșă;

SUPORT DE CURS: 260 lei 

DISCOUNT:
• 5% la achitarea cursului in avans;
• 5% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/sora);

Cum vă înscrieți?

Contactați-ne la unul dintre numerele de telefon: 0724485645 și 0741051262.

Pentru completarea documentelor de înscriere sunt necesare:
• cartea de identitate a părintelui (reprezentant legal) cu care se încheie contractul;
• certificatul de naștere sau cartea de identitate a minorului (copie sau foto).

Vino la sediul nostru pentru un test de plasament care va ajuta la o corectă încadrare în grupă și pentru a obține mai multe detalii referitoare la locurile și intervalele orare disponibile.

TERMENI ȘI CONDIȚII:

• Tariful este per cursant;
• Sumele achitate nu se returnează și nu se reportează între clienți;
• Reducerile se acordă la ultima rată, la achitarea în totalitate a cursului;
• Cursantii înscriși la modulele desfășurate pe parcursul anului școlar 2022-2023 vor continua materia de curs începută în luna octombrie 2022, indiferent de momentul inscrierii. In sprijinul cursantilor oferim suportul de curs integral.

Vă așteptăm cu drag!

Daca doresti mai multe informatii despre cursurile si programele disponibile te rugam sa ne suni.

Afla mai multe acum!