Cursuri de Pregătire Cambridge PET

Cursul de engleză Cambridge îi pregătește pe adolescenții din clasele V-VIII și IX-XII pentru examenul Cambridge PET for Schools.
Examenul PET poate fi echivalat cu proba de limba engleză din cadrul examenului de Bacalaureat, astfel încât pregatirea de examen urmează o programă riguroasă!
Alege cursul potrivit pentru tine în urma unui Test de plasament care va ajuta la o încadrare corectă în grupă și te va orienta către examenul și cursul de pregătire care se vor potrivi cunoștințelor tale!

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Care sunt beneficiile cursului Cambridge PET ?

Te îndrumăm sa faci primii pași în pregătirea celor 4 secțiuni ale testului PET: Reading, Writing, Listening și Speaking.
Îți observăm permanent activitatea la curs și îți facem sugestii de îmbunătățire.
Organizăm trimestrial teste conform cerințelor examenelor internaționale Cambridge PET.
Cursul te familiarizează cu formatul și standardele examenelor Cambridge și ai astfel posibilitatea să îți crești considerabil șansele de reușită;
Primești permanent informații necesare de care ai nevoie ca să înțelegi structura examenelor Cambridge PET: strategii și tehnici de abordare a exercițiilor, tehnici de redactare a e-mailurilor, a compunerilor, metode de a-ți îmbunătăți comunicarea orală.
Înveți cum să ții cont de criteriile de evaluare Cambridge la toate cele 4 probe, dar mai ales la probele de speaking și writing.
Afli și exersezi tehnici de citire și ascultare care să te ajute să îți maximizezi scorul la probele de reading și listening.

Care sunt beneficiile examenului Cambridge PET?

Examenul PET echivalează atât proba de competență lingvistică pentru admiterea în învățământul liceal cu program bilingv și intensiv, cât și proba de limba engleză din cadrul examenului de Bacalaureat, dacă este promovat cu unul dintre următoarele calificative: Pass, Pass with Distinction, Pass with Merit.
Examenul certifică nivelul de competență lingvistică B1 al Cadrului Comun European pentru limbi străine al Consiliului Europei.

Cum este organizat cursul Cambridge PET?

Structura cursului:
• 1 ședință de 2 ore și 30 min./ săptămână sau
• 1 ședință de 2 ore și 30 min./ săptămână (SÂMBĂTA)

Perioada de desfășurare:

22 APRILIE  – 22 IUNIE 2024, respectând vacanțele școlare și zilele declarate sărbători legale;

Locul de desfășurare: în clasă.

TAXA: 1.430 lei
*Suma se achită integral la înscriere.

SUPORT DE CURS: 260 Lei  

DISCOUNT:
• 5% la achitarea cursului in avans;
• 5% pentru al doilea/al treilea membru al familiei (frate/sora);

Cum vă înscrieți?

Contactați-ne la unul dintre numerele de telefon: 0724485645 sau 0741051262.

Pentru completarea documentelor de înscriere sunt necesare:
• cartea de identitate a părintelui (reprezentant legal) cu care se încheie contractul;
• certificatul de naștere sau cartea de identitate a minorului (copie sau foto).

Vino la sediul nostru pentru un test de plasament care va ajuta la o corectă încadrare în grupă și pentru a obține mai multe detalii referitoare la locurile și intervalele orare disponibile.

TERMENI ȘI CONDIȚII:

• Tariful este per cursant;
• Sumele achitate și suportul de curs nu se returnează și nu se reportează între clienți;
• Reducerile se acordă la ultima rată, la achitarea în totalitate a cursului;
• Cursantii înscriși la modulele desfășurate pe parcursul anului școlar 2023-2024 vor continua materia de curs începută în luna octombrie 2023, indiferent de momentul inscrierii. In sprijinul cursantilor oferim suportul de curs integral.