Cum folosim datele tale?

Folosim datele dvs, doar daca avem acordul, in mai multe feluri, in functie de natura lor.
Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

 • Adresa de email

  In cazul in care ne-ati furnizat adresa de email, o vom folosi pentru a va trimite emailuri de informare cu privire la serviciile noastre, dar si la resursele pe care le publicam periodic pe acest site.
  Prenumele si Numele
  In cazul in care ne-ati furnizat Prenumele si Numele dvs, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primiti de la noi.

 • Numarul de telefon

  In cazul in care ne-ati furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a va putea contacta rapid, in scopul informarii cu privire la serviciile pe care vi le putem oferi si noutatile din domeniu care pot aparea.

 • Numele companiei

  In cazul in care ne-ati furnizat numele companiei pentru care lucrati, sau pe care o administrati, folosim aceste date pentru a incheia contractul de prestari servicii dintre noi si compania dvs.

 • Datele despre browser/IP/dispozitiv

  In cazul in care ati fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folositi site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca dvs sa gasiti mai usor informatiile pe care le cautati.

Concluzie

Am luat toate masurile tehnice pentru ca dvs sa nu fiti obligat(a) sa ne furnizati niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect sau sa nu va putem anunta cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ati putea fi interesat(a).

Partajarea datelor cu caracter personal

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.
Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.
Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate si anonimizate pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

 • Mesajele noastre de Marketing

  In cazul in care avem acordul dvs, va vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a va informa cu privire la serviciile pe care vi le putem oferi si noutatile din domeniu care pot aparea.

 • Adresarea utilizatorilor prin publicitatea online

  Desfasuram campanii de publicitate online pentru a va informa despre serviciile pe care le oferim si/sau despre articolele publicate pe acest site.
  In acest context folosim mai multe retele de publicitate – Facebook si Google/DoubleClick, Linkedin, Instagram, Youtube, Google +, precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau  a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre retelele amintite mai sus.
  De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeti pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre dvs (spre exemplu, cand vizitati site-ul nostru, veti fi abordat apoi, pe Facebook sau in reteaua de parteneri Google, cu reclama la serviciul respectiv sau la alte servicii auxiliare).

 • Dreptul tau in contextul datelor

  Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor:

 • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat si folosite datele dvs;
 • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre dvs;
 • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre dvs;
 • Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre dvs;
 • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre dvs;
 • Dreptul de a solicita trimiterea datelor dvs personale catre dvs sau catre un alt operator;
 • Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor dvs, catre organele abilitate.

Daca aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile legale, pentru modificarea, restrictionarea prelucrarii, accesului, portabilitatii si stergerii, prevazute mai sus, contactati-ne.
Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta a CEB (Cambridge Educational of Bucharest), prin societatile partenere sau afiliate respectiv Asociatia Cambridge Educational of Bucharest, Cambridge Educational Srl si Fox Educational Srl, urmand sa primiti raspuns, la adresa indicata de dumneavoastra in cerere, in termenele prevazute de lege.
Adresa de corespondenta: Str. Grigore Alexandrescu nr. 37, sector 1, Bucuresti.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.